Overview.

Je onderneming is een verlengstuk van jezelf. Jouw (maatschappelijke) doelen, jouw waarden, jouw visie en jouw talenten wil je graag daarin laten samenkomen. Maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Omgevingsfactoren, en zeker je persoonlijke overtuigingen, patronen en blinde vlekken kunnen je daarbij flink in de weg staan. UNLEARN helpt je om dat te gaan (in)zien.

Wij gaan je niet vertellen wat je moet doen. UNLEARN stimuleert je om op eigen kracht je eigen unieke weg te vinden. Want jij hebt zelf de waarheid in pacht. Kopieergedrag en na-aperij is makkelijk maar brengt je niets. Niemand is gelijk aan jou en aan je bedrijf. Pas wanneer jij je eigen pad volgt zul je werkelijk voldoening en passie ervaren in wat je doet.

Onze visie

Ondernemers helpen bij hun (door)groeiproces.

Groei dat zich kan uiten op verschillende manieren. De hamvraag is: “wat wil jij werkelijk creëren?” en: “wat zit je in de weg om dat te realiseren?

De kern van onze diensten is bewustwording. Bewustwording van wat je niet dient én waar je werkelijk naar toe wil. Afleren, zelfreflectie, creativiteit en innerlijke wijsheid zijn je behulpzaam in dat proces.

Onze waarden.

Onze hiernaast genoemde waarden zijn nauw met elkaar verbonden. Het vergt de nodige moed om af te leren, om bepaalde gehechtheden los te laten. Dit maakt de weg vrij om in je eigen natuurlijke stroom te komen, in de flow. Zit je daar eenmaal in dan gaat alles je veel gemakkelijker af. Dan regeert de eenvoud.

Eenvoud

Het kan echt veel simpeler

Flow

Volg je natuurlijke stroom

Afleren

Gooi die ballast van je af

Moed

Durf stappen te zetten