Maatwerk traject.

Geheel aangepast aan jouw hulpvraag.

Dingen gaan niet zoals jij wilt in je onderneming. Je bent ermee aan de slag gegaan en toch kun je het lek niet boven krijgen. Je ‘probleem’ vraagt om specifieke aandacht. Wellicht kunnen wij jou dan helpen met een op maat gemaakt traject.

In een gratis sessie bespreken we jouw hulpvraag. Vervolgens kijken welke doelen jij kunt behalen, hoe het traject eruit gaat zien en wat de bijbehorende investering is.

Strippenkaart.

Als je regelmatig wilt klankborden met een coach over diverse zaken dan kan een strippenkaart iets voor jou zijn. Met een strippenkaart kun je zelf bepalen waarvoor en wanneer je je uren gaat inzetten. Je kunt kiezen uit 10, 20, 30 of 40 uren, waarbij geldt dat hoe meer je afneemt des te minder je per uur betaalt.

Break Free Week in Zweden. Nieuw!

Een heel bijzondere manier om je maatwerk traject invulling te geven!

Zie verder hieronder:

Nieuw: Break Free Week in Zweden!

Wij zijn woonachtig in Zweden, op een idyllische plek midden in de natuur. Tijdens de Break Free Week verblijf je bij ons op het terrein en ontvang je een week lang inspirerende 1 op 1 coaching. In de rust en ver van je gebruikelijke omgeving zal je sneller verbinding kunnen leggen met je diepere weten. Zittend of wandelend en misschien kanoënd in de natuur help ik je om tot de kern van je “probleem” te komen.

Klik hier voor meer informatie

Nieuwe focus.

Focussen betekent je vizier beter richten. Als jij teveel gericht bent op bijzaken dan mis je de essentiële dingen in jouw bedrijf. Dit vertroebelt jouw zicht op de zaken.

Het probleem is dat je dit waarschijnlijk zelf niet in de gaten hebt. Want het is erg lastig om je eigen ‘blinde vlekken’ bewust te worden.

UNLEARN helpt jou onderscheid te maken om datgene te herkennen wat jouw niet dient. Zodat je die rugzak met ballast af kunt werpen.

Met een nieuwe focus ga je het grote geheel zien. Je krijgt een duidelijk inzicht in jezelf en in je bedrijf. Zo krijg je helder wat je werkelijk wilt en welke keuzes je daar voor dient te maken.

VOORDELEN VAN EEN SAMENWERKING:

KNOW

Vergroot je bewustzijn over jezelf en ontwikkel visie over waar je naartoe wilt en hoe je dat kan bereiken. Zonder die inzichten zul je niet die gewenste groeistappen kunnen zetten.

FLOW

Stagnatie wil zeggen dat het niet stroomt in jouw bedrijf. De tegenpool van stagnatie is flow. Daar wil je naar toe. Met onze hulp kun je die stap te maken naar voorspoed, gemak en plezier.

GROW

Soms word je gevangen gehouden in een beklemmende situatie van problemen. Obstakels zijn altijd groeikansen. Wij helpen je de ketens los te breken en hernieuwde vrijheid te ervaren.

Trajecten.

Ondernemen in vrijheid; ontdoe je van de ketens

Iets belemmert je in je ondernemerschap. Maar wat dan? En wat zijn de oorzaken daarvan?

In dit traject ga je met deze vragen aan de slag om vervolgens die “ketens”, je blinde vlekken voor eens en voor altijd af te gooien.

Zelfreflectie en bewustwording zijn belangrijke thema’s bij dit proces.

Naar traject

Next-level ondernemerschap; blijf je ontwikkelen

Je bent toe aan verandering. Alles gaat zijn gang maar het klopt niet meer voor jou.

De vraag is: waar wil je nu naar toe en hoe kom je daar?

Dit traject is een mooie balans tussen wensen, manifesteren en door blijven ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang.

Naar traject

Maatwerk traject voor ondernemers die het anders willen

Misschien heb jij meer behoefte aan een traject op maat, passende bij hetgeen waar jij tegen aan loopt.

Of ben jij op zoek een sparringpartner? Dan is een strippenkaart wellicht iets voor jou!

Gratis gesprek aanvragen