Artikelen2022-05-04T18:05:57+02:00

Laat je inspireren.

De artikelen zijn geschreven voor de bewuste ondernemer die inspiratie wil opdoen op het gebied van ondernemerschap en aanverwante thema’s. We willen je hiermee aan zetten om anders naar jezelf én de dingen in je onderneming te kijken. Misschien krijg je nieuwe ideeën, of kom je in actie om de boel op een andere manier aan te pakken. Hoe dan ook: inspiratie zet je in beweging en dat is het doel van onze artikelen!

Dé remedie tegen magere resultaten

17 maart 2022|

Wil jij weten welke oorzaken magere resultaten tot gevolg hebben? Maar ook: wat is een krachtige remedie? In dit artikel bespreek ik zowel de oorzaken als de remedie.

Zekerheid is een illusie

12 januari 2022|

Mensen hebben een flinke hang naar zekerheid. Waarom is dat? Wat gebeurt als je die zekerheden loslaat? Hoe laat je die los? Dat is waar dit artikel over gaat.

De schaduwkanten van ambitie

15 november 2021|

Ambitie hebben wordt als een belangrijke eigenschap gezien. Maar ambitie heeft de nodige schaduwkanten. Die kanten wil ik in dit artikel eens tegen het licht houden.

Meer geld aantrekken? Geld is er in overvloed

18 september 2021|

Wil jij meer geld aantrekken in je leven? In dit artikel wil ik je inzichten geven over het gebruik en overtuigingen over geld. Dit helpt je om een overvloedige geldstroom te creëren voor jou en andere mensen.

Visie ontwikkelen

12 juli 2021|

Een sterke visie leidt tot succesvol ondernemen, dat is ons credo. Lees in dit artikel hoe een sterke visie tot succes leidt en hoe je dat kunt ontwikkelen.

Ondernemerschap vanuit een nieuw paradigma

22 juni 2021|

Het nieuwetijds ondernemen, wat houdt dat eigenlijk in? Wat zijn de verschillen met het oude paradigma? Aan de hand van 14 aspecten neem ik je mee naar de wereld van het nieuwetijds ondernemerschap.